Celebrate Recovery

 

 

 

 

Doet het leven soms pijn? 

Ben je misschien geestelijk gewond geraakt? Worstel je met problemen die je maar niet kunt oplossen? Misschien kan Celebrate Recovery (CR) je helpen!

De praktijk van het leven leert dat veel mensen met zichzelf overhoop kunnen liggen. Dat mensen worstelen met pijn en moeite. Met problemen die door hunzelf of door anderen zijn veroorzaakt. Niemand van ons is perfect. We kennen allemaal situaties waarin we het in meer of mindere mate hebben verprutst en ondanks goede voornemens lukt het ons vaak niet om met een proces van herstel te beginnen. Zou je uit die vicieuze cirkel willen stappen? Celebrate Recovery is een programma waarin je samen met anderen werkt aan je herstel. Voor de veel mensen, die je al zijn voorgegaan, is het een levens veranderende situatie geworden. Ze hebben ontdekt dat er een weg is: Een weg die leidt naar genezing en herstel. Naar een leven zoals God het bedoeld heeft!

Ben je op zoek naar herstel? Worstel je met problemen waar je alleen niet uitkomt? Zou je in een veilige omgeving willen praten over wat je bezighoudt?

Celebrate recovery vind plaats op de dinsdagavond. We eten gezellig samen rond 17.30 en aansluitend vind de CR plaats van 18.00 – 20.00 uur.

Celebrate Recovery Informatie film

Meer info kun je vinden op de website: www.celebraterecovery.nl/hoorn

 

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht