LB Kids

Met Lifebuilders Kids willen we kinderen op hun eigen niveau bereiken met het evangelie van Jezus Christus, hen helpen groeien in geloof, creativiteit en vriendschappen, en hen leren wat het betekent om voor God te leven.

Crèche 0-4 jaar

In de crèche (0 tot 4 jaar) staat veiligheid, geborgenheid en goede zorg voorop. In de Corona tijd is er steeds een geweldig team geweest dat klaar stond voor de kinderen. Nu de maatregelen zijn versoepeld komen moeders met  0-4 jarigen weer langzaam terug. Dit betekent dat we ook nieuwe mensen nodig hebben om het team hier te versterken. Dus mocht  je 1 keer per maand het team willen versterken dan ben je van harte welkom. En kun je contact opnemen met info@lifebuilders.nl

Kids 5-7 jaar

Een groep bruisend van energie, creativiteit en leergierigheid. We dansen, zingen, lezen en spelen een Bijbelverhaal, knutselen, bidden, drinken limonade, leren om de week een korte tekst en spelen spelletjes.

IMG_7193

Kids 8-11 jaar

Behalve zingen, dansen, chillen, verhalen uit de bijbel, staat in elke activiteit het kind centraal. Hoe pas je, je geloof nu toe in het dagelijkse leven. Met je vrienden, op school, als je verdrietig bent, als je niet lekker in je vel zit en als alles tegen lijkt te zitten. Dan mag je ook weten dat God bij je is en je wil helpen.

Elke zondag staat er een enthousiast team voor uw kinderen klaar!

Jullie zijn van harte welkom!